Turbo Car este marca inregistrata a SC Turbo Car SRL.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website apartin in totalitate Turbo Car. Continutul acestui website este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete sau derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului website-ului, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Utilizatorii au dreptul de a insera in paginile proprii legaturi catre website-ul Turbo Car, cu conditia asigurarii contextului originar, respectiv prin deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea acestuia.

Toate informatiile acestui website servesc doar prezentarii firmei Turbo Car si a produselor si serviciilor acesteia. Nu se ofera insa nici o garantie, fie explicita sau implicita, cu privire la caracterul complet si corectitudinea informatiilor din acest website.

Acest website (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Turbo Car. Prin accesarea acestui website, utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest website poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Turbo Car nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) a altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest website.

Toate marcile inregistrate si logo-urile sunt proprietatea respectivilor detinatori (companii, autori, etc.).